Ällistyttävä keksintö alkoholismin saralla: VIINILASI

Oletko huomannut, miten viinin juonnin jälkeen pää on kipeä, koska joudut tunkemaan pääsi hanapakkauksen ja pöydän reunan väliin?
Ranskalaiset, Luminarcin alkoholismin laitoksella, vanhana doku..dokumentoituna viinikansana ovat kehittäneet mullistavan apuvälineen, viinilasin, joka mahdollistaa juoman siirtämisen hanan alta suuhun kätevästi, ilman että joudut könyämään lattialla tai pöydällä, tunkemassa päätäsi hanan alle.

Mullistavasta läpinäkyvästä maljasta näet heti, kuinka paljon muut joivat sinun lasistasi sinun käydessäsi nurkan takana ja punasävyinen varsiosa helpottaa muutoin läpinäkyvän astian löytämistä.

Räpyläjalan ansioista tämä malli sopii myös kun nautit viiniä hanhen kanssa, tai jos hän on lähtenyt, voit nauttia viinistä kaksin käsin.
Tyystin vapaa-ajan harrastuksesi mullistava keksintö, jossa on peräti kuusi samanlaista ja täsmälleen samankokoista astiaa maksaa vain 45 euroa.
Britannian ahnaat porvarit pyytävät näistä jopa saman määrän puntia.

Oletko koskaan ostanut mitään näin mullistavaa niin halvalla?

Lisäksi, jos NOUDAT nämä käteisellä, ennen 14.9. kello 18:00, voit saada 10% käteisalennuksen!
Voit noutaa ne luotani Stadin Vesalasta, vain hyvän kivenheittäjän kivenheiton päässä Mellunkylän asemalta, josta kestää kontata mäelle vain tovin, tai voimme postittaa ne sinulle vain 8 euron hintaan.
Ja kuten aina, mun tavara on kaupan kaikkialla, joten jos tapaat oudon tyypin Korson raitiovaunussa, kysy onko hänellä räpyläjalkoja.
Ja katso samalla muutkin ilmoitukseni, mitä muuta tavaraa on myynnissä Vesalan kokeellisen alkoholismin laitoksen muuttomyynnissä.

Tavara on myynnissä mm. Torissa.