Kupei, kartoi ja muit hyödyllisi tavaroit

Tässä tämä muuttomyynti jatkuu.
Tällä viikolla taas vähän halvempia kamuja kuin viime viikolla, mutta silti aika outoja.

Vintage merikorttisarja Helsinki-Porkkala 1982 20€


Merikortit ajalta, jolloin kuvittelin joskus hankkivani veneen. 11 suurta karttalehteä 331-341. Erittäin hyväkuntoiset, eivät ole päässeet vesille koskaan. Nouto tai postikulut ostajalle. Jos kiinnostaa, niin klikkaapa tästä.

60-luvun kynttilänjalka 15€Kynttilänjalkaan mahtuu neljä kruunukynttilää. Kaunis, ehjä, aikakauden mukainen. Linkki tässä

Suola- ja pippurisirottimet 70-luvulta 8€Kivat ja aikakauden mukaiset keramiikka-puu -sirottimet. Ehjiä ja pohjatulpat tallella. Nouto tai postikulut ostajalle. Ihan himmeet, ei mitään mielikuvaa näistä aikaisemmin. Mutta jos kiinnostaa, klikkaa.

Vihreä nahkainen olkalaukku 10€

Hauska soikea nahkalaukku, hillityn vihreä. Mitat 20 x 30 x 7cm, olkahihna 82 cm. Laukku on erittäin vähän käytetty, vetoketjua myöden aivan ehjä ja siisti. Nyt mä jäin miettimään tuota hauskaa… Mitä hauskaa tässä on? Ihan siisti, mukava, asiallinen ja kivan näköinen, mutta en mä menis niin pitkälle että sanoisin hauska. Jos haluat tämän, loikkaa Torille.

Virheetön vintage kahvikuppisarja 35€

Kuusi kaunista läpikuultavan ohutta turkoosia kukkakuvioista kahvikuppia lautasineen. Kultareunat ovat erinomaisessa kunnossa, kuten myös käsinmaalatut koristeet. Valmistaja Hutschenreuther Dresden. Tämä on minusta sitten erittäin kiva. Ihan satavarma en ole, mutta mä luulen, että ensimmäiset kahvini olisin juonut Ilta-tädin luona Räntämäenkadulla näistä kupeista.
Nyt voit ostaa kupit pois.


Herkät… ehkä sekin ilmaisu käy simpukkakukkataulut 60-luvulta 15€

Iikäisekseen erinomaisessa kunnossa olevat simpukankuorista samettipohjalle kootut taulut. Mitat 10 x 21 ja 22,5 x 22,5 cm. Suuremmassa on yönsininen samettitausta, pienemmässä musta. Nämä oli tädillä eteisessä, naulakon vieressä, jostakin syystä.
Jos tykkäät, painahan tämä linkki auki.

Kahvikuppi ja alusta 3€

Parveke- ja pihakausi lähestyy! Kiva ja kätevä kuppi-lautas -yhdistelmä. Reilun kokoinen kuppi. Ehjä ja hyväkuntoinen.
Mulla on jonkinlainen mielikuva, että tämä olisi tullut Krimin reissulta? Piru näistä tietää, kun tädit on olleet vaineessa jo kohta 10 vuotta. Avaa linkki, jos kuppi kiinnostaa.

Siinä oli nämä tältä erää, mutta käykää ny kattomassa, kun sielä on sataviisikymmentä muutakin tavaraa.
Ja osote on tosa.

https://www.tori.fi/koko_suomi?ca=18&aid=802740&w=3&o=1