Muuttokuorma kevennetään edelleen

Muuttomyynti jatkuu. Jos hyvin käy, niin vuoden päästä ollaan muualla, mutta vaikka paljon on myyty, vielä tätä kamaa on.

Luminarc -jälkiruokamaljat 5 kpl 25€

70-luvun ranskalaiset jälkiruoka-astiat, vähän harvinaisempi väriyhdistelmä; kirkas malja ja punainen jalka. Kaikki viisi ehjiä, erittäin hyväkuntoisia. Löytyy Torista linkin takaa.

Ohuet hiotut juomalasit 8 kpl 20€

Sirot, kauniit ja yllättävän tilavat (2,5 dl) juomalasit. Aivan ehjät, ja muutenkin hyväkuntoiset. Lasin korkeus ja leveys 7,2 cm. Yhteishintaan 20€. Löytyy Torista linkin takaa.

70-luvun erikoinen punainen juustokupu 7€

Itse olisin pitänyt tästä, mutta kun vaimo löysi keltaisin, niin tämä joutui hyllyn perälle. Hieman erilainen juustokupu, kansi avataan liu’uttamalla sivulle, ja pysyy napakasti paikallaan suljettuna. Astia on hyvässä kunnossa, muutamia käyttönaarmuja kuvun kyljessä, mutta juustoalusta on naarmuton ja siisti. Löytyy Torista linkin takaa.

Hienot saksalaiset tarjoiluastiat 40€

Olleet meillä ehkä seitsemän vuotta, parempana pyhäkalustona.
Kastikekaadin, kulho ja kannellinen keittokulho saksalaisen KPM Königliche Porzellan Manufaktur Berlin -tehtaan Royal Ivory -sarjaa. Kaunis ruskeasävyinen kukkakuvio muistuttaa kotoista Myrnaa. Löytyy Torista linkin takaa.

Viisi (+1) Kumelan kulhoaDesign Olavi Ruottinen, viilikulhot on valmistettu vv. 1964-1975. Sopiva koko murokulho, jälkiruokakulho, dippikulho, snackskulho tai salaattikulho. Puristettua lasia. Korkeus 5 cm, halkaisija 13 cm. Koboltinsiniset kulhot pinoutuvat kätevästi päällekkäin. Yhteishintaan 40 e, kaupan päälle kuudes kulho, jossa pikkuruinen kolhu reunassa (ei haittaa käyttöä). Löytyy Torista linkin takaa.

Matalat Luna -ruokalautaset 8 kpl 25€

Kahdeksan ikäisekseen hyväkuntoista, ehjää Kaj Franckin suunnittelemaa kirkasta Luna -lautasta. Halkaisija 25,5 cm. Vähäisiä käytön jälkiä. Yhteishintaan 25€. Löytyy Torista linkin takaa.

Royal Ruby Bubble -jälkiruoka-astiat 6 + 6 25/40€


Mä olin välillä pahasti hurahtanut tähän sarjaan. Ostin kaikki mitä sain. Mutta en mä niitä tarvi.
Amerikkalaisen Anchor Hockingin vintagemallistoa 60-luvulta. Astiat ovat virheettömiä, ja hyvän kokoisia jälkkärikupeiksi. Hinta 25 e per 6 kpl. Kaikki 12 yhteishintaan 45 e. Löytyy Torista linkin takaa.

No niin. Niissä on linkit Toriin, mutta voitte ottaa yhteyttä myös FB:n kautta, vaikka täällä.