Valoviikko

Me myydään nurkkiin ilmaantuneita valaisimia. Niitä on jokunen, kun tässä on parikin pesää perattu. Saadaan muuttokassaan fyffeä ja kellaria tyhjäksi.

70-luvun plafondi

K

Retro 70-luvun plafondivalaisin, mitat 23 x 23 cm, etäisyys katosta 11 cm. Nouto tai postikulut ostajalle.
Jos kiinnostaa, klikkaa.

Rehvakkaan retro 70-luvun pöytävalaisin 50€

Riehakas retro-oranssi valaisimen jalka on 24 cm korkea, ja se on täysin käyttökuntoinen, sähköt toimivat ja keramiikka on ehjää. Valaisimessa ei ole valmistajamerkintöjä, mutta saksalaiset ja tanskalaiset tekivät tämän näköisiä tavararoita.
Jos haluat ostaa, avaa linkki

Retro ruskea-valkoinen kattovalaisin 20€

Hauska 70-luvun pallomainen valaisin, jota kiertää ruskea kiertorata. Varjostin on muovia ja aivan ehjä. Kattokuvun reunassa on pientä rosoa. Korkeus 22 ja halkaisija noin 18 cm, maksimietäisyys katosta tällä sähköjohdolla 90 cm.

Jos haluat ostaa, avaapas linkki

Valinte punainen pöytävalaisin 50€

70-luvun punainen pöytävalaisin / seinävalaisin taipuvalla varrella. Toimiva, kuvun maalipinnassa käytön jälkiä (Avaa linkki, niin saat lisäkuvia).

Kaunis kattoplafondi 70-luvulta 25€

 

Retro 70-luvun plafondivalaisin kullanhohtoista röpelöistä lasia. Mitat 19 x 19 cm, etäisyys katosta 13 cm. Kaunis, lämminsävyinen valo. Tämä on oikeasti sellainen, jonka pitäisin, jos tietäisin muuttavani asuntoon, johon tämä sopii.
Ja löydät sen avaamalla linkin.

Livallin 70-luvun spottivalaisimet 30€


Harvinaisen väriset, hyväkuntoiset ja toimivat 70-luvun seinävalaisimet. Molemmissa litteät pistokkeet. 30 e kpl, tai yhteishintaan 55 e.
Avaa linkki, niin pääset ostamaan.

Lampukas -hissivalaisin

70-luvun Lampukas-valaisin valkeaksi maalattua metallia. Hissitoiminto toimiva, valaisin on todella siistissä kunnossa ikäisekseen. 
Jos kiinnostaa, niin avaa linkki.

 

Ja voit katsoa muut, liki 200 tavaraamme tori.fi osoitteesta.

Voit olla yhteydessä myös facebookissa.