Duunit

No ei kai tässä vaiheessa ole mitään järkeä kaikkea luetella?

Voidaan niistä jutella, jos on aihetta, mutta jos nyt oleellisin ja ne mistä saan puhua.

 

Talentum-konsernissa toimin toukokuusta 1997 (oikeesti vähän aikaisemminkin, mutta tuosta alkaen virallisemmin) kesäkuuhun 2003, yhteisötoimittajana.
Hoidin Duuni.netin sosiaalisen mediapalvelun moderaatiosta ja sen koordinaatiosta, valvoin ja päivitin palvelun etusivua, ja opastin sidosryhmiä ja talon henkilökuntaa sosiaalisen median käyttöön.

Bisnes.fi-lehdessä olin kolumnistina vuoden 2006 tammikuusta elokuuhun, kirjoittaen joka viikkoa 2-3 kolumnia verkkosivuille.

Teknisen korkeakoulun tuntiopettajana toimin Helmikuusta 2003 Huhtikuuhun 2008. Luennoin verkkoviestinnästä, internet-sivujen suunnittelusta, verkkoliiketoiminnasta, moderaatiosta, sosiaalisen median perusteista, suunnittelusta ja valvonnasta, sekä kohderyhmäajattelusta viestinnässä ja liiketoiminnassa

Huhtikuussa 2007 perustin Oy Doredo Intermedian Ltd:n joka lopetti toimintansa 2010 loppuvuodesta. Päätoimiala oli sosiaalisen median konsultointi, mutta aputoiminimellä SonParee toin maahan miesten vaatteita, sekä suunnittelin kankaita sisustukseen ja naisten vaatteisiin.
Pistelen niistä kankaista ja muista sitten kuvia myöhemmin blogin puolelle.

Viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt Taloustutkimuksessa, tehden käyttäjähaastatteluja ja toimien HSL:n palveluiden laadunvalvojana.

Joitakin duunejani koskee aika tiukat salassapitodiilit, joten niistä ei sitten puhuta koskaan.

Jos kiinnostaa saada minut duuniin, voit palkata minut tai vuokrata, riippuen tarpeista ja tehtävistä.