Heleena-tädin seikkailu Talibanien parissa

Kuten kaikki varmasti tietävät, minulla on noin 18,6 tätiä, ja yksi heistä, Heleena oli aikoinaan rahtilentäjänä Aasian puolella.

Poikaani pyydettiin koulussa kirjoittamaan aine, jossa olisi seikkailu ja opetus, ja poika valitsi aiheeksi sitten isotätinsä Heelenan.

 

Heleena-täti

” Isin täti Heleena on lentäjä ja lensi yli Afghanistanin, kun hän huomasi että koneen moottoreissa on vikaa ja on tehtävä pakkolasku.
Ensin hän avasi pullon yhden Lagavulinia, koska pelkäsi että se voisi mennä pakkolaskussa rikki.

Heleena-täti näki vuoristossa juuri sen kokoisen tasaisen paikan rotkon kupeessa, että voisi onnella saada pakkolaskun tehdyksi ja kaarsi sitä kohden.

Kone tuli epätasaiselle alustalle kolisten ja pomppien täti sai juuri ja juuri koneen pysähtymään ennen rotkoa.

Täti oli niin onnellinen laskeutumisestaan, että joi ensimmäisen pullon tyhjäksi ja lähti koneesta, toinen Lagavulin pullo kädessään ja kun paikalliset talibanit huomasivat hänet, lentäjänaisen ilman huntua ja viskipullo huulillaan.

Satapäinen lauma talibaneja hyökkäsi kohden Heleena-tätiä, mutta onneksi hänellä oli rynnäkkökivääri oven vieressä ja pistooli vyöllä, kaiken varalta ja hän temppaisi AK-47 ovelta ja avasi tulen.

Heleena ja iso pyssy

Ensin Heleena ampui ensimmäisen lippaan tyhjäksi, sai vaihtolippaan paikalleen ja ampui seuraavan lippaallisen ja vielä yhden lippaallisen, ennen kuin lippaat loppuivat, mutta talebaneja oli vielä hyvinkin toistakymmentä.

Nyt tädillä oli vyöllään oleva Beretta, jonka hän tempaisi esiin ja lähti tulittaen etenemään kohden sissejä.

Kun sissejä oli jäljellä vain yksi, Heelena tädiltä loppuivat ammukset ja hän joi tyhjäksi toisen Lagavulin pullonsa, ennen kuin löi sillä viimeisenkin talibanin tanteereeseen.

Sellaista oli isin Heleena-tädin seikkailu Afghanistanissa.”

 

Kun aine oli palautettu, opettaja halusi kysyä, ”mikä opetus tässä hirvittävässä, raa’assa ja verisessä tarinassa muka oli?”

”Kun isin tädit saa viskiä, niille ei paljoa kannata vittuilla!”