Myydään lisää kamaa

Tuossa olisi taas kamaa myynnissä.
Ja tätä riittää, kun uusi kämppä on 40 neliötä pienempi. Ja sitä kamaahan on tuolla saitilla ihan helvetisti.

Vintage Gerda Lynggaard Monies Couture -kaulakoru 350€

Massiivinen, barbaarinen 70-luvun tanskalainen design-koru pitkin ketjuin. Materiaali messinki emaloiduin koristein, suuret tiikerinsilmät, puu ja simpukankuori. Korulla on pituutta lähes 53 cm. Hieno ja harvinainen, kansainvälisillä sivustoilla ei ole tällä hetkellä yhtään aivan samanlaista myynnissä (lähinnä samanlaisessa on simpukankuori ilman metallireunusta). Korun suunnittelija on tehnyt yhteistyötä mm Donna Karanin kanssa. Koru on mahdollisesti valmistettu muotinäytöstä varten. Jos Lynggaard kiinnostaa, klikkaa tästä

Mulberry Congo musta nahkainen vintagesalku – 140€

Kauniisti patinoitunut aito Mulberry, sisällä kullattu numerolätkä. Ehjä kaikin puolin. Mitat 40x30x7 cm. Jos kiinnostaa, klikkaa tästä.

Aarikka 70-luvun puinen oviverho tilanjakaja – 120 €

Valkea ja harvinainen 70-luvun Globus-tilanjakaja. Helmiverho on oikein hyväkuntoinen. Kukin pötkylä koostuu viidestä 41 cm pitkästä palikka-messinkirengas-pallo -modulista. Yhteispituus on 205 cm. Näitä pötkylöitä on yhteensä 5 kpl, ja halutessaan niitä voi lyhentää tai pidentää palikoiden paikkoja vaihtamalla. Jos kiinnostaa, klikkaa tästä.

Nilkkapituinen miesten nahkarotsi koko 60 – 120 €

Täyspitkä (150 cm pituus) musta aito Lubello nahkatakki. Kuvassa 175-senttisen henkilön päällä, ulottuu lähes maahan saakka. Hyvin vähän käytetty, priimakunnossa. Ja plaa, plaa. plaa, klikkaa tästä.

4th Royal Lancashire Militia pronssinen vyönsolki – 120 €

Nyt on harvinaista kamaa. Näitä on myyty on tietojen mukaan yksi viimeisen 10 vuoden aikana, ja hinta oli 170 puntaa. Brittiläinen sotilaspuvun vyönsolki 1800-luvulta, Krimin sodan ajalta. ”4th Royal Lancashire Militia (The Duke of Lancaster’s Own Light Infantry) at Warrington”. Harvinainen jo ikänsäkin vuoksi, ja Suomessa vielä harvinaisempi löytö. Jos kiinnostaa, niin….

Massiivinen, raskas hopeakääty – 100 €

Käsityönä tehty, uniikki, leima 830. Ketju painaa 181 grammaa, ja on 41 cm pitkä, ketju on noin sentin paksuinen. No niin, klikkaa ja osta.

Aris vintage kattokruunu viisihaarainen -110€

Tämä on ihan helvetin hieno.

Upea 40-50 -luvun kotimainen Arisuo kattokruunu. Kaikki satiinilasiset kuupat ehjiä, runko messinkiä ja hiottu kristallinen koriste. Korkeus 82 cm. No niin, tiedät mitä tehdä.