Myydään taas kamoja, ja yksi kivitalo.

No niin, muuttomyyntimme etenee taas tälläkin viikolla.

Ihan ensin kivitalo.

Upea talo Kotorinlahden upeissa maisemissa. As.p-a n. 100m2: 3h+tupakeittiö (n. 30m2)+kph+iso, aidattu terassi viiniköynnösperkoloineen. Pihalla appelsiini-, mandariini- ja viikunapuita ym. Kauppaan kuuluu kodinkoneet alkaen pyykinpesukoneesta. Tule katsomaan toukokuussa! Klikkaa linkki auki.

Vaimo tädin mökki.
On paikalla toukokuussa, jos haluatte käydä katsomassa.

Huikea suuri kattovalaisin myynnissä.
Kauniin metallinhohtoinen, väri on tätini suosikki, kastanjanruskea, halkaisija yli 50 cm. Kaunis valo, toimii hyvin ruokapöydän päällä. Hissimekanismi toimii, ja on tarvittaessa helppo ja edullinen vaihtaa tavalliseen sähköjohtoon. Jos kiinnostaa klikkaa tästä.

Huippuhieno täkänä, erittäin hyväkuntoinen retro villainen käsinkudottu seinävaate. Kaksipuolinen, raikkaan sitruskuvioinen villatäkänä on täysin virheettömässä kunnossa. Design Maija Kolsi-Mäkelä, Helmi Vuorelman tuotantoa. Klikkaa linkki tästä.


50-60 -luvun hauskat pienet värilasi kolpakot. Kolme violettia, kaksi sinistä ja vihreä. Astian vetoisuus 1,5 dl, korkeus 10 ja halkaisija 5 cm. Yhdessä liiloista ja vihreässä on pieni roso reunassa (suurempi näkyy kuvassa 2). Kaikki kuusi yhteishintaan, joka minustaa on kyllä liian vähän, mutta te tiedätte tään, 25 e. Klikkaa tästä jos kiinnostaa.

Hurmaavan värinen, ikäisekseen oikein hyväkuntoinen emaloitu retro valurautapata. Pohjassa WV-logo. Pata sopii uunikäyttöön. Vain vähäisiä kolhuja pinnoitteessa, näkyvät kaikki kuvissa. Vetoisuus kaksi litraa.

Hurmaavan värinen, ikäisekseen oikein hyväkuntoinen emaloitu retro valurautapata. Pohjassa WV-logo. Pata sopii uunikäyttöön. Vain vähäisiä kolhuja pinnoitteessa, näkyvät kaikki kuvissa. Vetoisuus kaksi litraa. Klikkaa jos kiinnostaa.


Tämä on nyt mun mielestä liian halpa mutta vaimo pisti sen tohon hintaan niin menköön nyt sitten. Helvetin hieno vintage-valaisin. Kolme upeaa lyijylasikupua ovat ehjiä, ja hyvin painavia. Ikäisekseen hyväkuntoisen 70-luvun kattovalaisimen runko on tiikkiä ja metallia. Valaisimen halkaisija on viitisenkymmentä senttiä. Nouto. Klikkaa tuosta.

Kaunis sini-valkosävyinen erittäin hyväkuntoinen paksu puuvillaverho. Materiaali napakkaa, lähes markiisia, sopii verhoksi tai pöytäliinaksi, tai jopa verhoiluun. Tämä jotenkin koskettaa mun sieluani, palauttaa mieleeni jotakin niistä kesistä Turussa, kauan sitten, retkistä Kuusistoon, saarille. Jos tämä kosketti sinua, klikkaappa tuosta.

Ensiviikolla en taida tätä päivitystä ehtiä tehdäkään, joten nyt mennään tällä.
Ostakaa pois.

Ja tuolla vielä lisää.