Myymme taas muuuton tieltä

Jos elämässä onnistuisi, muuttamme pienempään asuntoon keväällä.
Sen vuoksi myydään vielä satoja esineitä, kuten nämä.
私はまた、日本に販売しています。

Noin sata vuotta vanhat hienot lasimaljakot


Erä Art Noveau lasia sadan vuoden takaa. Kaunis, aivan ehjä ametistilasinen sadan vuoden takainen matkamuisto Venetsiasta. Puhallettuun päärynänmuotoiseen pulloon on maalattu aidolla hopealla maisema Venetsiasta ja kukkia. Hieno, harvinainen värilasiesine. Korkeutta maljakolla on 16 cm. Hinta 40 e.
Saman aikakauden kobolttilasinen hopeakoristeinen pienempi virheetön maljakko. Korkeutta tällä vaasilla on 13 cm. Hinta 30 e.
Pienin, ruskea lasivaasi on korkeudeltaan 10,5 cm, hintaa 20 e.
Koko erä hintaan 70 e.

Jos kiinnostuit, avaa linkki tästä

Hyvin harvinaiset Nekrasoff esineet.

Pietarissa 1895 syntynyt Sergei Nekrasoff teki emigranttina uransa Yhdysvalloissa emali- ja metallitaiteilijana. Nämä harvinaiset astiat ovat 30-luvun tuotantoa. Esineet ovat hienolaatuisia, täysin ehjiä. Lautasten halkaisija on 10 cm, ja kupin mitat ovat 8,5 x 6 cm. Hyvin harvinaiset esineet maksavat vain 40€.
Jos kiinnostaa, avaa linkki tästä

Punainen kristallikaadin 2 l

Punainen kristallimaljakko on tehty kaksivärisestä kristallista, josta on sitten leikattu väritön kerros näkyviin. Tämä upea esine lähtee nyt edullisesti 40€ hintaan.
Jos haluat ostaa tämän, avaa linkki

Ilmenau Graf von Henneberg Porzellan makeisrasia ja tarjoiluastia

 Ilmenau Graf von Henneberg Porzellan: makeisrasia ja tarjoilulautanen aikaikkunasta juuri sodan alta. Leima on ollut käytössä 1934-1949, mutta vuoden 1939 jälkeen oli aika, jolloin kultakoristeita käytettiin vain hyvin erikoisissa astiaerissä, joten nämä luultavasti ovat ennen sotaa valmistettuja. Koristelu on täysin käsityötä. Astiat ovat kuin uusia, ei mitään käytön jälkiä. Makeiskulhon mitat 14,5 x 7 cm, lohkolautasen halkaisija noin 18 cm. Yhteishintaan 70 e.

Jos nämä loistavakuntoiset esineet kiinnostavat, ota yhteyttä linkin kautta.

Tarjotin menneestä maailmasta, 50-luvun Rio de Janeirosta

Perhosensiivistä tehty tarjotin on 60 vuotta sitten edustanut huikeaa eksotiikkaa. Nykyään näiden kuljettaminen eräisiin maihin vaatii erityisen luvan, koska osa perhosista saattaa nyt olla uhanalaisia. Sokeritoppavuori, papukaija, palmuja, perhosia, eksoottisia kukkia. Puinen tarjotin, jossa intarsiakoristelu reunoissa. Maalatun lasilevyn alle koottu perhosen siivistä helmiäishohtoisia kuvioita. Mitat 34 x 52 cm. Hinta nyt 70€
Katso ilmoitus tästä

Sähköistetty jugend-öljyvalaisin

Palanen romanttista mennyttä maailmaa. Messinkinen, hieno jugend-valaisin, koristeltu aikansa hengessä metallikiehkuroin ja jänishahmoin.

Ehjä kupu. Maksimietäisyys katosta 65 cm (säädettävissä renkaista lyhyemmäksi), leveys noin 30 cm. Nouto. Hinta 60€

Jos haluat tämän, avaa linkki

Mahtava emalikoristeltu sininen kristallimaljakko

Neuvostoliittolaista sinistä kristallia, näyttävä, böömiläistyylinen lähes 40 cm korkea maljakko, jonka kylkeen emaloitu kukkakoristeita, tekniikalla jonka aikoinaan saksalaiset siirtolaiset veivät Venäjälle.

Kaunis astia valosarjalle. Kunnoltaan sopiva vaikka lahjaksi.

Esine on virheettömässä kunnossa. 
Hinta nyt vain 30€.
Jos kiinnostuit, avaa linkki

Eikä tässä vielä kaikki.
Nyt on kaikkiaan 170 tavaraa myynnissä ja lisää tulee, kun ehditään laittamaan.
Uusi asunto on kolmannesta pienempi ja pari perintöäkin nurkissa.
Voit katsoa kaikki meidän kaikki ilmoitukset täältä.