Myyntimies

Siihen aikaan olin paljon julkisuudessa, Talentumin duunien myötä mut tunsi noin neljännesmiljoona suomalaista nimeltä, amerikoissa vasta tulossa enemmän esiin ja blogilla oli enimmillään kymmeniä tuhansia kävijöitä päivässä, ja olin juuri perustanut firman, kun soittaa puhelin myyjä soitti, että he pystyy järkkäämään mun firmalle näkyvyyttä.

Annoin sen puhua ja googletin oman nimeni, jolla siihen aikaan tuli sellainen yli 200 000 vastausta, ja sitten googletin heidän firmansa nimen, ja sain alle 900 hittiä.

“Sanoin että kuulkaas, kun tässä Googlasin teidät, niin nyt näyttää siltä, että mä olen jo nyt parisataa kertaa tunnetumpi kun te? Miten olisi, jos tulisin teille tekemään ensin haastattelun, sitten analyysin, sitten toimenpideehdotuksen, miten saada julkisuutta Internetissä?

Ensin henkilökunnan haastattelut, 1200€ päivä, sitten analyysi, pannaan asevelihintaan, kun ollaan saman alan väkeä, 1000€ ja sitten toimenpide-ehdotus, 1200€ ja koulutus, pannan sekin hövelisti 1200€, 4600€ yhteensä alvit päälle,  ja sitten sama homma puolen vuoden päästä uudelleen?  Pannaankos pakettiin, vai tulisiko vielä muuta?”

Toisessa päässä kakotaan hetki?

“Niin, tuliko muuta? “

“Enhän minä voi, enhän minä voi, enhän minä voi… En minä voi päättää!…”

“No jumalauta, on toi sitten kanssa! Mitä vittua te pistätte mulle soittamaan sellaisen ihmisen, jolla ei ole valtuutta tehdä kauppaa! Ihan ensimmäisiä asioita, mitä minä olen kaupasta ymmärtänyt, on, ettei pidä pistää persettä puhumaan, jos on päälle asiaa!”

Mulle lyötiin luuri korvaan.