Myyräkseen pitää tehdä myyräntyötä 1.

Tammikuussa on uskoakseni elämäni toiseksi viimeinen muutto, sen jälkeen muutan vain pieneen yksiöön, jossa on hapsut räystäissä ja sitä ensimmäistä muuttoa varten olen sitten myynyt jo jonkin aikaa kamojani.
Myin ensi Torissa, mutta se oli minulle vaikea, mitä kummallisimmista syistä tuotetta ei saanut myydä, kuten Tom of Finland postimerkkejä ei voinut myydä koska ne oli niin homoja.

Mutta naamakirjan Market Place on sitten pelittänyt, kunhan minä olen Petja Jäppinen, ettekä mahda mulle mitään.
Muutin ilmoitusten tyyliä. Tosin en vieläkään tee kaikkia samoin, mutta sen jälkeen kun vaihdoin asennetta, olen myynyt liki joka päivä, jos olen sinne jotakin laittanut, jotakin.
Läheskään aina, kun olen ostajien kanssa jutellut, se tavara, minkä ovat ostaneet ei ole ollut se, minkä he ensin huomasivat, mutta kun ovat yhden pistäneet merkille, lukevat kaikki ilmoitukseni.

Niin kuin tänäänkin.
Ostaja tuli tuon ilmoituksen kautta mikä on linkkissä (vaatii sisäänkirjautimisen) mutta osti sitten jotakin aivan muuta, mukavasti postissa kulkevaa.
Ja usein vielä asiakas pyytää mukaan alkuperäisen ilmoituksen printattuna. Ehkä mun pitäisi myydä myös niitä ilmoituksia, kehystettynä?