Pinnalla tänään

Mulla on lyömätön tosi-tv formaatti "Pinnalla tänään!"

Sitä kuvattaisi Näsijärvellä talvisin. Jäähän kiillotettaisiin sellainen kilometrinen rata ja siihen sitten avantoja sadan metrin välein.
Ensimmäiseksi vieraaksi kutsuttaisiin television urheilutoimittajat.

Viikon vieras työnnettäisiin narun kanssa avantoon ja vedettäisiin seuraavasta ylös, jossa voitaisiin kysyä "Miltä nyt tuntuu."

Sitten viimeisellä etapilla olisikin vain narun mentävä reikä jäässä ja katsojat voisivat lyödä Veikkauksen saitilla vetoa, kauanko vieras sätkii.

Kun sätkiminen jään alla loppuisi, pistettäisiin naru poikki.

Seuraavalla viikolla uusi vieras, joku naama kotimaisista sketsiohjelmista, ihan kuka vain.
Kesällä sitten olisi viihdeohjelma "Naarattaako?" jossa soudeltaisiin lupskasti järven selkää ja naarattaisiin talven vieraita.

Katsojat voisivat kännykällä arvata kuka sieltä tällä viikolla nousee.

Mä haluaisin tehdä kaksi televisio ohjelmaa, joiden nimet olisi ”Pinnalla tänään” ja toinen ”Naarattaako”.

Konsepti uudistaisi suomalaisen tv-viihteen. Ensin etsittäisiin suomalainen järvenselkä, jossa olisi hyvä kirkas jää. Hakattaisiin siihen avantoja ja tungettaisiin avannosta sisään vetoliinoissa oleva urheilutoimittaja, ja kollega saisi vetää sitä avannosta toiseen, ja juontaja kävisi välissä kysymässä ”miltä nyt tuntuu”. Viiden etapin jälkeen vaihtaisivat vuoroja, ja sama juttu.

Jos vedettävä ei osoittaisi elonmerkkejä, laitettaisiin liinat poikki ja uutta matoa koukkuun. Seuraavaksi kutsuttaisiin ne toimittajat jotka tekee ”Pyyhitkö perseesi väärin” juttuja. Avannon kohdalla käytiäisiin kysymässä ”Sukelsitko väärin”.

Sitten voisi kutsua kotimaisen konttori-sarjan tekijät ja sketsiviihteen edustajat.

Kesällä tulisi sitten toinen sarja.
Veikkaus voisi järjestää arvonnan siitä, kuka talven vieraista, vai tarttuuko kukaan, sen viikon "Naarattaako" ohjelmassa naaraan. 

Uskon että tämä mullistaisi kotimaisen TV-viihteen.